• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Surpriză la Belgrad. Deşi a condus mai bine de 30 de minute, Steaua Roşie a pierdut primul meci din noul sezon al Euroligii cu turcii de la Darussafaka Dogus Istanbul.

Sârbii, cu Ognjen Kuzmic principal marcator, au preluat rapid iniţiativa şi au încheiat primul sfert cu un avans de 7 puncte, 24-17. Diferenţa s-a dublat până la pauza mare, 44-30, iar sârbii păreau că nu vor avea probleme în a-şi adjudeca victoria.

Conduşi de pe margine de antrenorul David Blatt, la primul său joc în Euroligă de la câștigarea trofeului cu Maccabi Tel Aviv, în 2014, turcii au replicat şi s-au apropiat la numai două puncte de adversari în sfertul al patrulea.

Finalul a fost extrem de disputat. Clyburn a luat jocul pe cont propiu şi a adus-o pe Darussafaka în avantaj, 69-68. S-a terminat 73-70 pentru gruparea din Turcia, pentru care Clyburn a marcat 19 puncte.