• TENIS - MIAMI OPEN: Federer - Bautista (în direct la Digi Sport 2, în jurul orei 00:00)
  • CUPA ROMÂNIEI (sferturi): Craiova-Dinamo, miercuri, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

 

 

Anadolu Efes și Real Madrid au ieșit învingătoare din cele două partide transmise vineri ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport. Andolu s-a impus cu 84-71 în disputa cu Dogus în timp ce ibericii au trecut cu 92-86 de Zalgiris.

Anadolu - Dogus 84-71

Anadolu Istanbul a câștigat derby-ul turc din etapa a treia, în grupa E din Euroligă: a trecut cu 84-71 de Dogus. Jayson Granger a fost omul decisiv pentru gazde, cu 15 puncte, 8 pase decisive și 5 recuperări.

Scottie Wilbekin a semnat 20 de puncte pentru oaspeți, însă nu a putut împiedica a treia înfrângere consecutivă pentru Dogus. Săptămâna viitoare se joacă alt derby între turci, Dogus - Fenerbahce.

Real Madrid - Zalgiris 92-86

Real Madrid a confirmat calculele dinaintea partidei cu Zalgiris și s-a impus destul de ușor, în grupa F a Euroligii masculine de baschet. Spaniolii au făcut un prim sfert excelent, însă la pauza mare aveau doar 3 puncte în plus, 45-42. La revenirea de la vestiare, Real s-a desprins decisiv și nu le-a mai permis oaspeților să revină în joc.

S-a terminat 92-86, cu 24 de puncte reușite de Felipe Reyes pentru madrileni. Săptămâna viitoare, Real își înfruntă marea rivală, Barcelona, iar Zalgiris primește vizita lui Olympiacos.