• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Real Madrid și-a aflat adversara din play-off-ul Euroligii masculine de baschet: va da piept cu Darussafaka. Turcii au obținut ultimul bilet în sferturile de finală după ce au învins-o pe revelația competiției, Steaua Roșie Belgrad, la Istanbul.

Sârbii de la Steaua Roșie Belgrad au pierdut "finala" pentru ultimul loc care asigura calificarea în play-off-ul Euroligii. Revelația competiției a fost învinsă fără drept de apel la Istanbul de mult mai experimentații baschetbaliști de la Darussafaka. Neînvinși în ultimele 4 meciuri de pe teren propriu, turcii aveau un avantaj de 11 puncte după primul sfert, 25-14. Diferența s-a păstrat și până la pauză, când scorul era 43-32.

Brad Wanamaker a făcut spectacol și a adunat nu mai puțin de 22 de puncte, 5 pase decisive și două recuperări pentru gazde, care s-au impus lejer cu 78-62 și au urcat pe locul 8 în clasament, ultimul care duce în sferturile Euroligii. De partea cealaltă, Ognjen Kuzmic a fost cel mai bun marcator de la Steaua Roșie, cu 14 puncte și 6 recuperări.

VIDEO

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Sursa foto: euroleague.net