• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Victorie importantă pentru Fenerbahce, în tentativa de a avea un adversar accesibil în play-off-ul Euroligii masculine de baschet. În ultima etapă din sezonul regulat, turcii au avut viaţă grea cu Barcelona, una dintre dezamăgirile acestei ediții, dar au învins, în cele din urmă, cu 68-65.

Catalanii s-au apărat excelent și conduceau cu 58-56, cu 5 secunde înaintea finalului, însă un coș al lui Bogdan Bogdanovic a împins meciul în prelungiri. În minutele suplimentare, Barcelona nu a mai rezistat presiunii celor 12.000 de fani turci și Fener s-a impus cu 68-65.

Oaspetii au dat, în schimb, MVP-ul partidei, Tyrese Rice. Americanul naturalizat de Muntenegru a fost și cel mai bun marcator al partidei, cu 19 puncte. A avut și 4 recuperări și 3 assit-uri. Pe locul al doilea în topul punctelor marcate s-au clasat doi jucători, ambii cu câte 15: Bogdan Bogdanovic (Fenerbahce) și Victor Claver (Barcelona).

VIDEO Fenerbahce - Barcelona 68-65

 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT