• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Campioana Turciei nu a avut probleme cu polonezii de la Zielona Gora, în etapa a 5-a din Euroligă. Românul Vlad Moldoveanu, care a avut 26 de minute de joc, a semnat 13 puncte, 4 recuperări, trei pase decisive și un capac, însă Pinar Karsiyaka a controlat jocul cap-coadă. A fost 36-28 pentru turci în pauza mare, iar avansul s-a mărit în sfertul trei.

Zielona Gora a încercat să revină în minutele de final, însă a limitat doar proporțiile scorului. S-a terminat 77-66 și formația poloneză a rămas cu o singură victorie, la jumătatea meciurilor din faza grupelor.

Fenerbahce - Khimki Moscova 88-83

Derby-ul serii s-a jucat la Istanbul, acolo unde Fenerbahce și Himki veneau după câte trei victorii în primele patru meciuri din Grupa A. Formația turcă a câștigat primele două sferturi, însă oaspeții au revenit pe final. Zoran Dragic a restabilit egalitatea la 81, când mai erau doar 17 secunde de joc.

Fener a punctat însă decisiv prin Sloukas și Bogdanovic, de la linia de libere. S-a terminat 88-83 și turcii sunt primii în grupă, urmați chiar de Himki. Omul meciului pentru gazde a fost italianul Luigi Datome, cu 19 puncte.