• Tenis WTA Stuttgart: Anastasija Sevastova - Simona Halep se joacă vineri, 28 aprilie, în jurul orei 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1

Steaua are în continuare şanse să se califice mai departe din Grupa D a Eurocup. ÎN DIRECT la Digi Sport 3, roş-albaştrii au învins-o pe Buducnost, la Bucureşti, cu 81-75.

Steaua CSM a reuşit o nouă victorie în EuroCup, în Sala Polivalentă, în faţa celor de la Buducnost Podgorica. Pankracije Barac și Mihai Paul au revenit după accidentări, dar cel mai bun jucător al roş-albaştrilor a fost Marko Marinovic, care a reuşit 18 puncte şi 4 recuperări.

La pauza mare Steaua avea deja un avantaj confortabil şi conducea cu 43 la 29. Muntenegrenii au revenit spectaculos în sfertul al treilea, pe care l-au câştigat la o diferenta de 10 puncte, 25-15. Chiar daca Tadija Dragovic a terminat meciul cu 20 de puncte în cont, oaspeţii nu au mai putut ține ritmul și roș-albaștrii s-au impus cu 81-75.

Steaua a ajuns astfel la două victorii în grupa D din EuroCup şi continuă lupta pentru locul 4, ultimul care asigură calificarea in faza următoare a competiţiei.

"Au jucat bine în atac și le-a ieșit jocul în acestă seară. Noi nu ne-am apărat așa cum o facem de obicei" a recunoscut la finalul partidei Omar Cook, de la Buducnost.

"O victorie acasă cu o echipă foarte bună , deci este un rezultat mare pentru noi" a declarat Titus Nicoară. "Aveam nevoie de aceast succes. Mă bucură în primul rând faptul că e o victorie colectivă" a adăugat antrenorul Hristu Șapera.