• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Steaua are în continuare şanse să se califice mai departe din Grupa D a Eurocup. ÎN DIRECT la Digi Sport 3, roş-albaştrii au învins-o pe Buducnost, la Bucureşti, cu 81-75.

Steaua CSM a reuşit o nouă victorie în EuroCup, în Sala Polivalentă, în faţa celor de la Buducnost Podgorica. Pankracije Barac și Mihai Paul au revenit după accidentări, dar cel mai bun jucător al roş-albaştrilor a fost Marko Marinovic, care a reuşit 18 puncte şi 4 recuperări.

La pauza mare Steaua avea deja un avantaj confortabil şi conducea cu 43 la 29. Muntenegrenii au revenit spectaculos în sfertul al treilea, pe care l-au câştigat la o diferenta de 10 puncte, 25-15. Chiar daca Tadija Dragovic a terminat meciul cu 20 de puncte în cont, oaspeţii nu au mai putut ține ritmul și roș-albaștrii s-au impus cu 81-75.

Steaua a ajuns astfel la două victorii în grupa D din EuroCup şi continuă lupta pentru locul 4, ultimul care asigură calificarea in faza următoare a competiţiei.

"Au jucat bine în atac și le-a ieșit jocul în acestă seară. Noi nu ne-am apărat așa cum o facem de obicei" a recunoscut la finalul partidei Omar Cook, de la Buducnost.

"O victorie acasă cu o echipă foarte bună , deci este un rezultat mare pentru noi" a declarat Titus Nicoară. "Aveam nevoie de aceast succes. Mă bucură în primul rând faptul că e o victorie colectivă" a adăugat antrenorul Hristu Șapera.