• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Baschetbaliştii Stelei, medaliați cu bronz în Liga Națională, le-au pregătit o surpriză fanilor! Roş-albaştrii si-au inaugurat primul magazin oficial, într-un mall din București.

"Vrem să fim asortaţi toţi în sală", a spus Levente Szijarto. Vicecampioana olimpică la spadă de la Beijing, Ana Maria Popescu, a fost primul cumpărător.

Fanii care au abandonat echipa de fotbal a Stelei s-au apropiat, în ultimii ani, de celelalte secții ale Clubului Sportiv al Armatei. Ultrașii fac galerie în special echipelor de baschet, polo și rugby.

"Este un lucru pozitiv, este o posibilitate pentru fani să-și procure materiale legate de echipă, să vină corespunzător îmbrăcați la meciuri, să fim asortați cu toții în sală. Cu siguranță va avea succes. Steaua este, după părerea mea, cel mai mare brand din România și orice e legat de Steaua doar succes poate să fie", a spus Levente Szijarto.

"Din partea mea, un mare bravo pentru baschet, pentru ce reușesc să facă acești băieți. Din punctul meu de vedere, baschetul este un sport care a luat o mare amploare în România, este spectacol pur", a spus Ana Maria Popescu, vicecampioana olimpică de la Beijing.

Locul 3 ocupat la finalul acestui sezon îi nemulțumește pe roș-albastri, care promit să-și ia revanșa anul viitor.

"Va fi un an mai bun decât anul acesta, un an în care putem să punem în practică lecțiile învățate în sezonul acesta, pentru că am avut multe lecții de învățat. Depinde doar de noi, de capacitatea noastră mentală în primul rând, să vedem dacă reușim să punem totul pe parchet și să fim echipa aceea care a câștigat 11-12 meciuri la rând și să avem aceeași energie pozitivă, să fim familia care ne dorim cu toții", a mai spus Levente Szijarto.

Baschetbaliștii de la Steaua au în palmares 21 de titluri, ultimul câștigat în 1991.