• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Anadolu Efes şi Real Madrid au câştigat miercuri în Euroligă şi, cu înca o victorie vineri, pot ajunge în semifinale. La fel de bine, Olympiacos şi Darușșafaka pot duce duelurile din sferturi în decisiv dacă se impun.

Anadolu Efes - Olympiacos 64-60

Cu un eşec şi o victorie la Olympiacos, Anadolu Efes a trecut la conducere la general în sferturile Euroligii după succesul în primul meci de acasă. Vicecampioni în 2015, grecii au reuşit să câştige primul şi ultimul sfert al întâlnirii de la Istanbul.

Cu peste zece mii de fani în spate, Anadolu s-a impus însă dramatic la patru puncte, 64-60, şi se poate califica în semifinale cu o victorie în partida a patra, care va avea loc vineri.

Daruşşafaka Dogus - Real Madrid 81-88

Situaţia stă la fel şi în duelul campioanei din urmă cu două sezoane, Real Madrid, cu turcii de la Daruşşafaka. După o victorie şi un eşec în Spania, Real s-a impus în primul meci de la Istanbul.

Încă de la pauză, oaspeţii au fost în avantaj, 46-33. Deşi au pierdut ultimele două sferturi, spaniolii nu au scăpat şi victoria, scor final, 88-81. A patra partidă se joacă vineri, tot la Istanbul.

În semfinalele Euroligii s-au calificat deja deţinătoarea trofeului, CSKA Moscova, şi finalista din 2016, Fenerbahce.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT