• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

SCM U Craiova nu le-a pus probleme celor de la CSM Oradea. ÎN DIRECT la Digi Sport, campioana en titre a câştigat cu 73-58, cu Mirkovic şi Nicoară la timonă.

CSM Oradea a obţinut a 4-a victorie a sezonului după ce învins-o fără emoţii pe SCM U Craiova, în liga naţională de baschet, cu 73-58. De la gazde au strălucit Branko Mirkovic, cu 22 de puncte şi Titus Nicoară, cu 12 puncte. Din echipa oltenilor s-au evidenţiat Mathias Paul (19 puncte) şi Jamar Nathaniel (12 puncte).

"Mă bucur foarte tare că în sfârșit ne adaptăm la această suită de jocuri la 2-3 zile" a declarat la final antrenorul învingătorilor, Cristian Achim. Oradea evoluează în acest sezon în Liga Campionilor, acolo unde va întâlni în următorul meci pe Avtodor Saratov, ÎN DIRECT la Digi Sport 3, marţea viitoare de la ora 19:00.

De partea cealaltă, Craiova are acum un bilanț de două victorii și trei eșecuri. "Asta este limita noastră. Trebuie să ne uităm în olglină şi să fim sinceri cu noi" a recunoscut Vladimir Vuksanovic, tehnicianul oaspeților.