• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

ÎN DIRECT la Digi Sport, baschetbaliştii de la Dinamo au obţinut prima victorie din acest sezon al Ligii Naţionale. Conduşi de CSU Sibiu chiar şi cu 16 puncte, bucureştenii au revenit în ultimele minute şi au câştigat cu 79-73.

Dinamo a reuşit să producă surpriza în faţa celor de la CSU Sibiu. Eliminaţi de trupa lui Dan Fleşeriu din Cupa României, roş-albii s-au revanşat în campionat. Fără victorie în această ediţie a Ligii Naţionale, echipa din Ştefan cel Mare a punctat la impresia artistică.

La primul meci în tricoul lui Dinamo, Slobodan Dundjerski a stabilit scorul primului sfert cu o aruncare din propria jumătate. A urmat o dominare a oaspetilor, care au condus chiar şi cu 16 puncte (54-70). Dinamo a revenit însă incredibil în ultimele 10 minute.

Marko Sutalo a fost de neoprit şi, cu un total de 19 puncte, a dat lovitura. Sfertul patru le-a revenit cu 29 la 11 bucureştenilor, care au înregistrat un succes de senzaţie. A fost 79-73 pentru Dinamo, victorioasa pentru a 8-a oară în 23 de meciuri cu CSU Sibiu

"Cred că este o victorie a tuturor celor din echipă, nu doar a unui jucător sau a staff-ului tehnic" a declarat la final Sutalo. "Am avut niște săptămâni groaznice, nu pot să explic prin ce am trecut. Este bine, dar dacă nu obținem și alte victorii nu va conta pentru nimic acest meci" a completat Iulian Orbeanu.