• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Etapa a 4-a a Euroligii a adus meciuri pe muchie de cuţit. Olympiacos Pireu şi Anadolu Efes au obţinut victorii chiar pe final.

Baskonia Vitoria Gasteiz - Olympiacos Pireu 90-95

Olympiacos a obţinut a treia victorie în patru etape din Euroligă deşi s-a aflat în dezavantaj în prima jumătate a deplasării din Spania, cu Baskonia Vitoria Gasteiz. Vicecampioana Europei de acum două sezoane a trecut la conducere abia în ultimul sfert şi s-a impus cu 95-90. Baskonia are acum două succese şi două înfrângeri. Doar deţinătoarea trofeului, CSKA Moscova are victorii pe linie.

Darussafaka Istanbul - Anadolu Efes Istanbul 79-84

Etapa a patra a Euroligii a adus şi derby-ul oraşului Istanbul, decis chiar în ultimul minut. Anadolu Efes a recuperat un handicap de şapte puncte la începutul ultimului sfert şi a preluat conducerea cu 50 de secunde rămase din joc. Din acel moment, Darussafaka nu a mai reuşit să înscrie niciun punct. Anadolu s-a impus cu 84-79 şi a obţinut abia prima victorie în patru etape. Darussafaka are două succese şi două eşecuri.

Sursa foto: euroleague.net