• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

În Liga Naţională de baschet, Steaua a câştigat derby-ul de podium în faţa campioanei CSM CSU Oradea. Lituanianul Runkauskas a fost responsabil cu spectacolul în partida transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport.

Steaua rămâne pe podium în grupa primelor şase echipe din Liga Naţională după succesul la 15 puncte în faţa campioanei CSM CSU Oradea. Lituanianul Stelei, Rukauskas, a fost din nou omul meciului. Acesta a înscris din toate poziţiile și a terminat partida cu 21 de puncte, 4 recuperări și 6 pase decisive.

Din tabăra orădenilor, Zeno a terminat meciul cu 18 puncte, dar campioana a fost învinsă cu 85-70.

"Încă suntem în cărți pentru locul 3, ceea ce este foarte bine pentru noi, dar mai avem foarte mult de muncă" a recunoscut Andrei Mandache, conducătorul de joc al celor de la CSM CSU Oradea.

"Eu nu mă gândesc acum la locul 3. Pentru mine este foarte important locul 2. Clujul a avut până acum un sezon foarte bun, merită locul 1. Consider că noi trebuie să fim acolo, pe locul 2, în urma lor" a declarat cel mai titrat jucător din Liga Națională, stelistul Levente Szijarto.

În cele patru dueluri directe din acest sezon, steliştii şi ordenii şi-au câştigat de fiecare dată meciurile de pe teren propriu. În următoarea etapă, roş-albaştrii joacă la Timişoara, iar campioana primeşte vizita Piteştiului. Ambele partide vor fi transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.