• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Eveniment de gală la Cluj Napoca! La 30 ani de la succesul istoric din Cupa Campionilor Europeni, baschetbalistele de la "U" vor reedita meciul cu italiencele de la Primigi Vicenza.

Gruparea italiană a acceptat invitaţia la Memorialul „Nicolae Martin", la care vor mai participa Miskolc, din Ungaria şi WBC Montana, din Bulgaria.

Cu 10 jucătoare noi în lot, echipa lui Dragan Petricevic vizează podiumul Ligii Naţionale în acest sezon.

"Dincolo de acest aspect sentimental, restul sunt meciuri de verificare, prezentarea lotului. Aceste fete o să aibă ocazia înainte de începerea sezonului să vadă cum este să joci la Cluj. Clujul e nou pentru foarte multe dintre ele", a spus antrenorul Dragan Petricevic.

La Cluj, pretenţiile au crescut, după ce oficialii grupării ardelene au reuşit o campanie spectaculoasă de transferuri. Nu mai puţin de 10 jucătoare, dintre care 6 străine, a adus Universitatea în această vară.

"În acest sezon să ajungem acolo în primele 3 locuri, pe podium. Cu siguranță, nu o să ratăm un loc în plus sau două locuri în plus dacă se poate. Se anunță un campionat foarte echilibrat, știm foarte bine ce valoare a lotului avem, suntem încrezători, dar trebuie să fim și foarte echilibrați", a adăugat tehnicianul formației clujene.

U Cluj a încheiat pe locul 7 sezonul trecut în Liga Naţională de baschet feminin.