• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Barcelona - Eibar (marţi, 23:00, Digi Sport 2) şi Real Madrid - Betis (miercuri, 23:00, Digi Sport 2) 

Lokomotiv Kuban Krasnodar şi Laboral Kutxa au început play-off-ul din Euroligă cu victorii pe teren propriu, în faţa celor de la FC Barcelona, respectiv Panathinaikos.

Lokomotiv Kuban Krasnodar - FC Barcelona 66-61

Lokomotiv Kuban Krasnodar şi FC Barcelona au avut un duel încins în startul play-off-ului Euroligii. La al treilea meci direct din acest sezon, catalanii au început mai bine şi au intrat la pauza mare cu un avantaj de şase puncte.

Finalul a fost electrizant. Cu patru minute înainte de final, oaspeţii conduceau cu 61-58. Draper a dus-o la conducere pe Lokomotiv Kuban, care s-a impus în cele din urmă cu 66-61 şi a reuşit prima victorie din istorie în această fază a competiţiei.

FC Barcelona are şansa să îşi ia revanşa vineri, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

Laboral Kutxa - Panathinaikos 84-68

Cu şase trofee în Euroligă, Panathinaikos a întâlnit-o, în deplasare, pe Laboral Kutxa. Grecii au ţinut aproape doar în primele 10 minute. Gazdele s-au distanţat şi conduceau cu 20 de puncte la jumătatea sfertului trei.

Eliminată de Laboral în 2006, Panathinaikos are emoţii şi de această dată, după ce a fost învinsă cu 84-68. Meciul doi va fi transmis vineri, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

Play-off-ul Euroligii se dispută după sistemul cel mai bun din cinci partide.