• Liga 1 - Play-out etapa a 13-a: Concordia Chiajna - Botoşani, pe DigiSport 1, luni, 29.05, ora 20:30
  • Handbal masculin - Champions League Final 4: Veszprem - PSG (Digi Sport 1, sâmbătă, 03.06, ora 16:15) şi Vardar - Barcelona (DigiSport 1, sâmbătă, 03.06, ora 19:00)

CSKA Moscova, Steaua Roșie Belgrad și Fenerbahce au obținut victorii importante în runda a 3-a din grupele principale ale Euroligii mascuilne de baschet. Meciurile celor 3 formații au fost transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

CSKA Moscova - Barcelona 93-82

În Top 16 din Euroligă, CSKA Moscova a obţinut a doua victorie din grupă după trei etape. Cu Barcelona, ruşii au făcut diferenţa în sferturile doi şi trei, pe care le-au câştigat la o diferenţă totală de 18 puncte. CSKA s-a impus cu 93-82 şi i-a provocat Barcelonei a doua înfrângere în trei meciuri. În 13 din ultimele 15 sezoane, CSKA a ajuns până în Final Four. Anul trecut, a termina a treia în Euroligă.

Panathinaikos - Steaua Roşie Belgrad 63-74

În grupa E, Steaua Roşie a realizat surpriza în deplasarea de la Atena, cu Panathinaikos. Sârbii au terminat în avantaj absolut toate sferturile şi au bifat primul succes în trei etape. Panatahinaikos are o victorie şi două eşecuri.

Fenerbache - Lokomotiv Kuban 85-79

Tot în grupa E, Fenerbahce s-a impus la şase puncte diferenţă în derby-ul de clasament cu Lokomotiv Kuban Krasnodar, deşi ruşii au condus la nouă puncte diferenţă la Istanbul, înainte de sfertul patru. Fener a fost de neoprit în ultimul act, pe care şi l-a adjudecat la 15 puncte diferenţă şi a ajuns la a treia victorie din tot atâtea meciuri.