• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Dinamo a suferit o nouă înfrângere în Liga Națională, iar unul dintre cei mai buni oameni ai meciului de la Pitești a fost chiar fostul jucător al alb-roșiilor, Pavel Marinov. Bulgarul a semnat 10 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive. 

A fost un meci normal, din sezon. Am avut un pic emoţii pe teren, deoarece am jucat alături de acei băieţi”, a spus Pavel Marinov, după ce a fost întrebat cum s-a simțit după ce a jucat contra foștilor săi colegi de la Dinamo.

Meciul a început bine pentru argeșeni, care au condus cu 42-33 în pauza mare. În partea secundă, echipa lui Hristu Şapera nu le-a permis adversarilor să revină în joc. Hunter și Mladenovic au marcat împreuna 36 de puncte pentru gazde, care au bifat cel de-al doilea succes în trei etape.

De partea cealaltă, Dinamo rămâne fără victorie în actuala ediție de campionat. Mai mult, bucureștenii s-au impus doar de două ori, în ultimele 11 partide din Liga Națională, contra formației din Pitești.