• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Atât la Steaua, cât şi la CSM CSU Oradea se vorbeşte doar despre câştigarea titlului în Liga Naţională de baschet masculin. Bucureştenii au reuşit o primă victorie.

Steaua a învins campioana en-titre, CSM CSU Oradea, scor 90-86, şi se gândeşte tot mai mult la câştigarea celui de-al 22-lea titlu din istoria clubului. De 25 ani aşteaptă roş-albaştrii un nou trofeu.

Echipa lui Claudiu Fometescu e singura neînvinsă din Liga Naţională, iar după locul 3 din sezonul trecut, titlul este o ambiţie legitimă.

"Orice s-ar fi întâmplat după patru meciuri tot m-aş fi gândit la titlu. Este un start grozav, suntem recunoscători pentru asta, dar avem în faţă un sezon lung", a declarat Cameron Long.

Nici orădenii nu se lasă mai prejos, chiar dacă a pierdut poziţia de lider. Baschetbaliştii antrenaţi de Cristian Achim speră să-şi apere trofeul câştigat în premieră la finalul sezonului trecut.

"Avem un lot foarte bun, un joc de echipă care poate a scârţâit în anumite momente, dar eu zic că pe o perioadă lungă o să ajungem să practicăm baschetul de anul trecut, dacă nu mai bun", crede Andrei Mandache.

CSM CSU nu are timp de odihnă. Marţi, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 4, orădenii au meci în Champions League, în Israel, cu Maccabi Rishon LeZion.

Embed: