• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Floyd Mayweather a făcut, sâmbătă, anunțul care "pune pe jar" lumea sporturilor de contact: revine în activitate, pentru boxa cu irlandezul Conor McGregor, care l-a provocat în mai multe rânduri, în ultimii ani.

Boxerul american, care are un palmares de 49 de victorii din tot atâtea meciuri disputate la profesioniști, și-a anunțat în mod oficial revenirea în activitate, numai pentru un meci cu McGregor, pe care îl îndeamnă să semneze cât mai repede actele cu circuitul UFC, pentru a putea organiza în luna iunie meciul așteptat de o lume întreagă.

"Toată lumea să scoată telefoanele, puneți asta pe internet, cât mai repede cu putință", așa a început anunțul legendarului boxer american.

"Când m-am luptat cu Arturo Gatti, m-am dus în fieful lui, iar el era de primă categorie, iar eu eram de categorie B. L-am învins și nu am plâns, nici nu m-am plâns. Oscar De La Hoya, el era favorit, eu eram outsider. Nu am plâns și nu m-am plâns. L-am învins și am devenit de primă categorie. Acum, Conor McGregor. Revin oficial în activitate, doar pentru a mă lupta cu Conor McGregor. Nu vreau să mai aud scuze despre bani", a declarat Floyd Mayweather.

"Semnează actele cu UFC, pentru a te putea lupta cu mine în iunie, pur și simplu. Hai să ne luptăm în iunie. Tu ești outsider, eu sunt favorit. M-am săturat de atât plâns pentru bani și fum în ochii tuturor. Dacă vrei să lupți, semnează actele și hai să o facem!", a adăugat americanul.

Retras din ring în septembrie 2015, Mayweather (40 de ani) a câştigat toate cele 49 de meciuri disputate pe parcursul carierei sale profesioniste, adunând totodată o avere impresionantă, estimată la 800 milioane dolari.

McGregor, în vârstă de 28 ani, are în palmares 21 de victorii şi 3 înfrângeri, fiind marea vedetă a circuitului UFC. Ca şi Mayweather, irlandezul şi-a făcut un nume prin stilul său de luptă, aroganţa şi declaraţiile sale zgomotoase.