• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Lupta dintre Wladimir Klitschko și Anthony Joshua nu s-a terminat odată cu victoria britanicului, în urma KO-ului reușit în repriza a 11-a a meciului de sâmbătă seara, de pe Wembley. Proaspăt campion mondial IBF, WBA și IBO la categoria grea, Joshua l-a atacat pe ucrainean într-un mod josnic, făcând referire la relația acestuia cu propria soție, actrița Hayden Panettiere.

În contractul meciului de la finalul săptămânii trecute, Klitschko a inclus o clauză potrivit căreia poate cere oricând revanșa. Chiar dacă l-a lăudat pentru viața sa sportivă și se arată deschis unui nou meci, Anthony Joshua i-a criticat pe oamenii din spatele său, precum fratele său, Vitali, sau soția sa, Hayden Panettiere, despre care britanicul spune că "poartă pantalonii" în relația cu fostul campion mondial.

"Ar fi bine să jucăm un nou meci, având în vedere tipul de luptă pe care l-am practicat. Cred că el ar vrea să luptăm din nou, pentru că un luptător este primul și ultimul care știe când să se oprească. Dar cred că echipa din jurul lui, soția lui, cea care poartă pantalonii în relație, și fratele său îl sfătuiesc diferit", a spus Anthony Joshua, potrivit publicației givemesport.com.