• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Ultimii doi adversari ai lui Lucian Bute, Badou Jack și James DeGale, și-au păstrat centurile la categoria supermijlocie, versiunile IBF, respectiv WBC, după remiza din meciul pentru unificare, de sâmbătă seară. Cel din urmă s-a ales cu un dinte lipsă, din princina loviturilor adversarului și a avut de suferit și arbitrul: a primit un croșeu puternic din partea lui Jack.

După 12 reprize, doi arbitri au decis dat un scor egal între cei doi (113-113), iar cel de-al treilea l-a desemnat câștigător pe DeGale (114-112), însă majoritatea a contat, astfel că s-a consemnat remiza.

James DeGale a ieșit cel mai "șifonat": și-a pierdut un dinte din față, din cauza loviturilor primite de la Badou Jack. 

Lucian Bute l-a întâlnit pe DeGale în penultimul meci disputat la profesioniști, în noiembrie 2015 și a ratat șansa de a-și redobândi centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie.

Ultima dată, Bute s-a întâlnit cu Badou Jack, în primăvara lui 2016, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport, când întâlnirea s-a terminat, de asemenea, la egalitate. După acel meci, pugilistul român a fost depistat pozitiv la un control antidoping, dar a scăat de suspendare, în cele din urmă.

Lucian Bute revine în ring pe 24 februarie, la meciul contra columbianului Eleider Alvares, pentru titlul WBC Silver la categoria semigrea. Învingătorul dintre cei doi va lupta cu Adonis Stevenson, campionul mondial WBC la această categorie.

VIDEO Lovitura primită de arbitru