• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Lucian Bute are șansa, pe 28 noiembrie, să recupereze centura IBF la categoria supermijlocie, pe care a pierdut-o în fața lui Carl Froch, în urmă cu 3 ani. Gălățeanul va lupta contra unui alt englez, James DeGale, campionul olimpic de la Beijing.

Atacat dur de Carl Froch și subestimat de James DeGale, sportivul român crede că toate aceste lucruri vor funcționa în avantajul său. "Dacă James DeGale mă subestimează este cu atât mai bine pentru mine. E bine dacă se gândește deja la următorul adversar. Aș fi fericit ca el să gândească așa. Este un lucru bun dacă mă subestimează. Eu sunt foarte încrezător pentru că știu cum mă antrenez și cum mă simt în aceste momente" a declarat Bute pentru Boxing Scene.

Bute nu vrea să facă aceeași greșeală ca viitorul său oponenet, dar e de părere că presiunea va fi pe englez. "Eu îl respect mult pe James DeGale. Este un boxer foarte bun și vine aici să-și apere centura. Cred că presiunea va fi pe el. Eu voi face tot ce îmi stă în putință pentru a reintra în posesia centurii" a spus sportivul român.

Lucian Bute are 32 de victorii (25 KO) şi două înfrângeri în carieră şi a boxat ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa. De-a lungul timpului, românul a mai boxat de patru ori la Quebec, fără a fi învins vreodată.