• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Lucian Bute și-a urmărit la lucru următorul adversar, pe Eleider Alvarez, cel pe care îl va întâlni pe 24 februarie. Columbianul l-a învins, sâmbătă seară, la Montreal, pe polonezul Norbert Dabrowski.

Bute (36 de ani) a fost impresionat de lupta reușită de Alvarez, despre care spune că a demonstrat că e în formă.

"A fost un meci bun, o experienţă bună pentru Alvarez. A arătat că este în formă, că are o condiţie fizică bună. A respectat planul meciului şi a câştigat clar. Îl felicit pentru victorie şi îl aştept pe 24 februarie. Eram încrezător şi înaintea acestui meci. Nu sunt mai încrezător după ce am văzut acest meci, dar sunt încrezător că pot învinge", a spus Bute, potrivit presei canadiene.

În schimb, Eleider Alvarez - 32 de ani, neînvins în 21 de partide la profesionişti, din care 10 câştigate prin KO - s-a arătat deranjat că anunțul întâlnirii cu Bute a fost făcut în timp ce el se pregătea de meciul cu Dabrowski.

"M-a deranjat puţin în pregătiri, dar nu foarte mult. Mi-ar fi plăcut ca anunţul să se facă după meci, nu înainte. Sunt foarte mulţumit că voi boxa cu Bute. Va fi un război. Sunt un semigreu, iar el nu este. Sunt mai puternic decât el", a afirmat columbianul.

Meciul dintre Lucian Bute (36 de ani) și Eleider Alvarez (32 de ani) va avea loc pe 24 februarie, la Quebec. Învingătorul va lupta pentru titlul WBC, cu Adonis Stevenson. Canadianul de 39 de ani are 28 de victorii (23 prin KO) şi o singură înfrângere în carieră.

Sursa foto: tvasports.ca