• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Ucraineanul Wladimir Klitschko, fostul campion mondial la categoria grea, a lăudat evoluţia luptătorului irlandez de arte marţiale mixte Conor McGregor în meciul pierdut în faţa americanului Floyd Mayweather, la Las Vegas.

Chiar dacă se aştepta la o victorie a lui Mayweather, ucraineanul s-a declarat surprins de modul în care McGregor şi-a apărat şansele, în condiţiile în care s-a aflat la prima sa confruntare pugilistică, împotriva unuia dintre cei mai titraţi şi experimentaţi boxeri din istorie.

"Personal, nu mă aşteptam ca McGregor să fie atât de competitiv. Mai ales în primele runde, în care a etalat un box de calitate. El a urmat toate regulile boxului. Era greu să-ţi imaginezi, vâzându-l cum boxează, că este un luptător UFC, un 'cage-fighter'. A fost cu adevărat bun şi merită tot respectul", a declarat Klitschko pentru L'Equipe.

Floyd Mayweather l-a învins pe campionul UFC de 29 de ani prin KO tehnic în repriza a zecea a meciului de box disputat la categoria super-welter.

Mayweather (40 ani), fost campion mondial de box, a revenit cu această ocazie în ring la doi ani de la retragere, şi a obţinut a 50-a victorie la profesionişti (27 prin KO) în tot atâtea meciuri disputate.

McGregor are un palmares de 21 de succese şi trei înfrângeri în artele marţiale mixte şi a fost suspendat două luni după ultimul meci, din motive medicale, de către Comisia Atletică a statului Nevada.

Pentru acest meci, Mayweather, care a cucerit titlul mondial la cinci categorii diferite de greutate, a avut o bursă de 100 de milioane de dolari, în timp ce McGregor a primit 30 de milioane.

Sumele ar putea creşte până la 400 milioane de dolari în cazul americanului şi la 125 milioane în cazul irlandezului, după împărţirea banilor rezultaţi din reţetele tv, în special, conform presei economice americane.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT