• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Conor McGregor a rezistat doar 10 runde în meciul cu Floyd Mayweather. Americanul l-a învins pe irlandez prin KO tehnic, iar glumele pe seama celor doi nu au întârziat să apară. La scurt timp după terminarea meciului, internetul s-a umplut cu meme-uri legate de meciul dintre Mayweather și McGregor. Vedeți mai jos cele mai tari meme-uri apărute pe internet cu cei doi.

 

În vârstă de 40 de ani, fostul campion mondial la box a acceptat să revină în ring la doi ani după ce s-a retras, ultimul meci l-a disputat în septembrie 2015, și a obținut a 50-a victorie din carieră, după ce l-a învins prin KO tehnic, în repriza a 10-a, pe McGregor.

În vârstă de 29 de ani, luptătorul de arte marțiale mixte, campion UFC, s-a aflat la primul său meci de box ca profesionist, iar acest lucru s-a văzut. Experimentatul boxer american a făcut un meci de așteptare și a început să puncteze tot mai clar, pe măsură ce irlandezul obosea.

Pentru acest meci, Mayweather, care a cucerit titlul mondial la cinci categorii diferite de greutate, a avut o bursă de 100 de milioane de dolari, în timp ce McGregor, cu un palmares de 21 de victorii în 24 de meciuri de arte marţiale mixte (MMA), va primi 30 de milioane.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT