• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Leonard Doroftei, fost campion mondial, a avut astăzi un incident neplăcut în centrul Capitalei. Fostul mare pugilist a fost protagonistul unui accident petrecut la Universitate.

Din primele informaţii, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box a fost de vină pentru nefericitul eveniment, el intrând într-o maşină de pompieri din cauza asfaltului umed.

Mi-a patinat o roată şi am intrat într-o maşină de pompieri. Vă daţi seama, nu am vrut să se întâmple asta! Din fericire, nu am păţit nimic. Sunt bine”, a zis Doroftei pentru Spynews.

La faţa locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliţie, nu şi ambulanţe, pentru că nimeni nu a fost rănit. Maşina lui Doroftei, însă, a fost avariată serios.

A mai fost implicat într-un accident

Interesant e că accidentul de azi nu este primul cu "Moşul" în prim plan. Acum trei ani şi jumătate, în timp ce se deplasa pe DN 6, maşina pe care o conducea a fost lovită de o autoutilitară. În urma impactului oglinda retrovizoare, dar şi parbrizul maşinii lui Leonard Doroftei au fost sparte. Acesta a mai spus că cioburile parbrizului spart l-au rănit la mână.

La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, dar sportivul nu a avut nevoie să fie transportat la spital.