• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Fostul pugilist american Oscar de la Hoya a fost arestat, în noaptea de marţi spre miercuri, la Pasadena, în apropiere de Los Angeles, pentru conducere în stare de ebrietate, informează L'Equipe.

"Un vehicul a fost oprit de o patrulă de poliţie rutieră pentru viteză excesivă. Poliţistul a simţit un miros puternic de alcool în momentul în care şoferul a deschis geamul", se arată într-un comunicat al autorităţilor americane. De la Hoya, în vârstă de 43 de ani, a fost dus la secţie, dar a fost eliberat după câteva ore.

Campion olimpic în 1992, Oscar de la Hoya a câştigat titlurile mondiale la şase categorii diferite. El şi-a încheiat cariera de pugilist profesionist în 2008 cu 39 de victorii, dintre care 30 înainte de limită, şi şase înfrângeri.

De la Hoya, care a recunoscut în 2011 şi 2013 că are probleme cu alcoolul, este în acest moment unul dintre cei mai importanţi promotori americani. În urmă cu aproape 10 ani, Oscar De La Hoya a fost aproape să-i administreze prima înfrângere din carieră lui Floyd Mayweather. La acea dată, De LA Hoya avea în palmares 38 de victorii și 4 înfrângeri.