• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Anthony Joshua l-a învins prin KO tehnic în repriza a 11-a pe ucraineanul Wladimir Klitschko, sâmbătă seara, în meciul pentru titlurile mondiale IBF, WBA și IBO la categoria grea, în gala desfăşurată pe stadionul Wembley din Londra, în faţa a 90.000 de spectatori.

Joshua (27 ani), campion olimpic în 2012, a obţinut a 19-a sa victorie la profesionişti, un lucru incredibil fiind acela că toate s-au încheiat înainte de limită.

Klitschko (41 ani), şi el campion olimpic, în 1996, a ratat revenirea în ring după ce în 2015 şi-a pierdut centurile de campion mondial în faţa altui englez, Tyson Fury. Klitschko are în palmares 64 de victorii (53 KO) şi 5 înfrângeri (4 KO).

Klitschko a dominat tactic meciul în primele reprize, dar în runda a cincea a fost trimis la podea de Joshua, un lucru care mai mult l-a întărâtat pe ucrainean, care a abătut o ploaie de pumni asupra lui Joshua. Britanicul, care deţinea deja centura IBF, a fost practic salvat de gong, dar în repriza următoare, a şasea, a fost făcut şi el knock-down.

Wladimir Klitschko a controlat în continuare lupta, iar Joshua a rezistat, iar în runda a 11-a a dat atacul şi Klitschko a ajuns din nou la podea. Ucraineanul s-a ridicat şi a mai fost făcut o dată knock-down, după care arbitrul a fost nevoit să oprească lupta.

Klitschko Joshua

Agerpres