• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

La distanță de o săptămână de la înfrângerea dureroasă cu Eleider Alvarez (VIDEO), care i-ar putea chiar încheia cariera, Lucian Bute a avut parte de cel mai fericit moment al vieții: a devenit tată pentru prima dată.

Sportivul, care pe 28 februarie a împlinit 37 de ani, a postat o fotografie cu el și fiica sa nou născută, Ema Anabella.

"Soția mea și cu mine suntem încântați să anunțăm sosirea pe lume a fiicei noastre Ema Anabella. S-a născut aseară, vineri, 3 martie 2017. Viața are un nou sens pentru noi. Mulțumim, Doamne!", a scris Lucian Bute, pe contul său de Instagram, alături de fotografie.

Înfrângerea prin knock out, suferită pe 24 februarie în faţa lui Eleider Alvarez (VIDEO), i-a făcut până şi pe canadieni, care până acum l-au ridicat în slăvi pe fostul campion mondial, să schimbe foaia și să vorbeasă la trecut despre boxerul Lucian Bute, despre a cărui retragere discută mai clar ca niciodată.

La profesioniști, Lucian Bute are în palmares 32 de victorii, dintre care 25 obţinute înainte de limită şi o remiză. Bute rămâne cel mai titrat pugilist român din istorie, după ce a deţinut 4 ani şi jumătate centura IBF la categoria supermijlocie, pe care şi-a apărat-o cu succes de 9 ori.