• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Ajuns la 37 de ani, Lucian Bute a primit o ofertă bănoasă exact când se aştepta mai puţin. World Boxing Super Series este noul turneu pus la cale, unde participă primii 8 pugilişti de la categoria supermijlocie şi primii 8 de la semigrea. Aflat pe locul 8 în ierarhia WBC la semigrea, gălăţeanul a refuzat oferta care l-ar fi putut face din nou campion mondial.

Bute s-a mai aflat o dată în postura de a participa la un turneu, Super Six, în 2009, competiţie în urma căreia se stabilea deţinătorul tuturor centurilor mondiale la categoria supermijlocie. La acea vreme, Bute avea deja semnat contractul pentru meciul-revanşă cu Librado Andrade. Dacă îl rupea, Bute susţine că putea fi acuzat că îi era frică să-i acorde revanşa mexicanului. În prima lor confruntare, Andrade l-a trimis la podea pe Bute cu câteva secunde înainte de finalul meciului, iar stafful lui Andrade a acuzat arbitrul că a prelungit prea mult numărătoarea. Bute a preferat să nu rupă contractul şi a câştigat prin knock out meciul-revanşă.

Bute a boxat ultima dată pe 24 februarie, când a pierdut prin knock în faţa lui Eleider Alvarez, într-un meci eliminatoriu, pentru a deveni challenger obligatoriu la centura WBC a categoriei semigrea. La scurt timp după meci, Bute a devenit tată şi nu a mai urcat deloc în ring. Într-un comunicat, fostul campion mondial a anunţat că îşi va relua pregătirea abia la finalul acestei luni, motiv pentru care nu se încadrează în grafic pentru a putea boxa în septembrie.

Până acum, trei pugilişti au confirmat prezenţa, la categoria supermijlocie: George Groves (deţinătorul centurii WBA), Jamie Cox şi Erik Skoglund. La semigrea, au confirmat toţi cei 8 sportivi: Jurgen Brähmer, Mairis Briedis, Yunier Dorticos, Murat Gassiev, Marco Huck, Dimitry Kudryashov, Oleksandr Usyk şi Krzysztof Wlodarczyk.

Lucian Bute a fost campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, centură pe care a deţinut-o 4 ani şi jumătate şi pe care şi-a apărat-o cu succes de nouă ori. Are în palmares 32 de victorii, dintre care 25 înainte de limită şi 5 înfrângeri, dintre care două prin knock out.