• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Tyson Fury și Anthony Joshua duc un adevărat război în mediul online din momentul în care fostul campion mondial a anunțat că se pregătește să revină.

Fury s-a fotografiat de curând alături de un mare fost pugilist, Ricky Hatton, și a precizat că vine după centurile lui Joshua deși nu a mai boxat din 2015, atunci când l-a învins, surprinzător, pe Wladimir Klitschko.

Tyson Fury n-a mai boxat de doi ani, după victoria care a şocat lumea boxului. După ce a încasat cea mai mare primă din cariera sa, 7 milioane de euro, uriaşul de doi metri şi 6 centimetri a fost depistat pozitiv cu cocaină, iar licenţa i-a fost retrasă.

A ajuns între timp la 158 de kilograme, dar vrea să revină și să lupte împotriva lui Anthony Joshua, actualul campion mondial.

Momentul mult aşteptat e prevăzut pentru vara lui 2018. Însă până atunci, fostul deţinător al centurilor WBO, IBF şi WBA, care este în prezent suspendat, va trebui să se prezinte în faţa unei comisii de specialitate, care îl aşteaptă de mai bine de un an la audieri, în privinţa dopajului.

Britanicul Anthony Joshua deţine titlurile IBF, IBO şi WBA şi a câştigat toate cele 20 de meciuri prin knock out. Joshua e în cea mai bună formă și de curând el și Fury duc un adevărat război al declarațiilor pe rețelele de socializare.

"Intră în formă, umflatule!" i-a transmis Joshua lui Fury, imediat ce acesta a lansat provocarea. "Joshua luptă cu mine. Te voi distruge!". Duelul de la distanță dintre cei doi continuă de câteva săptămâni, însă Fury postează constant filmulețe pe contul său de Instagram în care arată că trage din greu la antrenamente.

Mai mult, Fury îl vrea în colțul său și pe președintele american Donald Trump."Donald Trump, în opinia ta cine va câștiga meciul dintre mine și Anthony Joshua? Ai putea să mă acompanieizi și să faci parte din cel mai tare meci de box al tuturor timpurilor".