• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Floyd Mayweather l-a învins prin KO tehnic în repriza a zecea pe Conor McGregor, într-unul dintre cele mai aşteptate evenimente sportive ale anului, apoi a anunţat că acesta a fost cu siguranţă ultimul meci al unei cariere în care nu a pierdut vreun meci.

"A fost ultima luptă din cariera mea. Indiferent de adversar, de bani. Am ales partenerul potrivit pentru ultimul dans", a declarat Mayweather, la sfârşitul luptei.

"Le-am oferit fanilor ce voiau să vadă, le datoram un show după meciul cu Pacquiao. Conor a fost un adversar foarte dificil, mult mai bun decât credeam. A folosit unghiuri diferite, dar eu am fost mai bun.

V-am garantat că nu se termină la decizie. Era în joc reputaţia boxului", a adăugat pugilistul american, care a ajuns la a 50-a victorie din carieră: "Nu aş fi reuşit asta fără fani. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au venit la meci".

De cealaltă parte, McGregor consideră că meciul a fost oprit prea devreme şi că doar oboseala l-a împiedicat să continue să lupte de la egal la egal cu adversarul său.

"Am început meciul bine, dar el a ajustat tactica şi a început să lupte bine. E foarte atent la tot ce face. Nu e rapid, nu e puternic, însă e atent. Cred că meciul a fost oprit prea devreme. Aş fi vrut să mă mai lase, măcar să ajung la podea, să cad din picioare. Era mare miza, trebuia să mă lase.

Eram puţin obosit, atâta tot. Am mai pierdut în viaţa mea, am fost strangulat la TV şi m-am întors. Aş fi vrut să mă lase să mai lupt. Am crezut că a fost apropiat meciul. Am obosit, atâta tot. Lasă-l pe om să mă pună jos.

A fost un meci apropiat. L-am bătut în primele runde, apoi l-am dominat şi la mijlocul meciului până spre final. Doar în ultimele două runde am fost obosit, atâta tot", a declarat McGregor.

De altfel, Mayweather a recunoscut că strategia sa a fost de a-l obosi pe McGregor, apoi de a-l învinge înainte de limită.

"Asta a fost tactica, să îl las să lovească, să îşi folosească toate loviturile la început şi apoi să îl fac KO pe final. Aşa s-a întâmplat", a explicat sportivul de 40 de ani.

Dacă Mayweather a anunţat că se retrage din box, de data asta definitiv, McGregor este pregătit să se întoarcă în UFC pentru a-şi apăra titlurile. Slabe şanse, însă, să mai urce în ringul de box.

"Nu ştiu dacă mai boxez. Dacă vrea cineva să boxez, să îmi spună. Voi merge în UFC să îmi apăr titlurile", a precizat irlandezul.