• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dacă altădată își făcea cadouri extravagante de ordinul milioanelor de dolari, acum, Floyd Mayweather a început să vândă din ele. Este vorba despre un Bugatti Veyron, pe care pugilistul de 40 de ani l-a scos la licitație pe un site de specialitate, dar și un Koenigsegg CCXR Trevita.

Conor McGregor (28 de ani) este așteptat să boxeze în acest an cu Floyd Mayweather (40 de ani), într-un meci așteptat de o lume întreagă și care ar pune față în față doi luptători veniți din sporturi diferite.

Până la întâlnirea din ring, Mayweather speră să câștige aproape patru milioane de dolari (3,75 milioane de euro) din vânzarea unui super-bolid. Pentru asta, boxerul american, care are un palmares de 49 de victorii din tot atâtea meciuri disputate la profesioniști, a postat un anunț prin intermediul eBay cu mașină de lux care l-a costat aproximativ 3,5 milioane de dolari, atunci când a achiziționat-o în 2015.

Acest Bugatti are un motor de 8.0 litri în 16 cilindri și poate ajunge la viteza maximă de 408 km/h.

De asemenea, bolidul ajunge de la 0 la 100 km/h în 2.4 secunde... Cu doar 150 de unități de Bugatti Veyron Grand Sport fabricate și vândute în întreaga lume, această mașină este una dintre ultimele Grand Sport achiziționate în Statele Unite și este o oportunitate unică de a colecționa o piesă istorică.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Floyd Mayweather a anunțat că mai renunță la una dintre mașinile sale de lux. Fostul campion neînvins din box, Floyd Mayweather, a anunțat că renunță la una dintre cele mai exclusiviste mașini din colectia sa - un Koenigsegg CCXR Trevita.

Există doar două astfel de mașini în întreaga lume. Cel care se ocupă cu aceste tranzacții este Obi Okeke care le-a dezvaluit celor de la TMZ că Mayweather vrea să-și schimbe colecția de mașini. Cu banii câștigați, Mayweather intenționează să-și cumpere un yacht de 20 de milioane de dolari.

A doua mașină pe care Mayweather încearcă să o vândă are 1018 de cai putere și l-a costat pe boxerul american 4.8 milioane de dolari în 2015, bani pe care speră să îi recâștige acum. ”Bijuteria” pe patru roți este capabilă să atingă viteza de 400km/h și prinde 100km/h în 2.8 secunde.