• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Floyd Mayweather a petrecut în mare stil la propriul club, alături de mai mulți fani. Pugilistul în vârstă de 40 de ani a ajuns în clubul său situat în inima Las Vegas-ului la bordul unui Bugatti Grand Sport decapotabil în valoare de trei milioane de dolari. Totul s-a întâmplat după lupta cu Conor McGreog pe care l-a învins în ”meciul secolului”.

Boxerul american Floyd Mayweather l-a învins pe luptătorul irlandez de arte marţiale mixte Conor McGregor, prin KO tehnic în repriza a 10-a a meciului de box desfăşurat sâmbătă la categoria super welter, într-o gală profesionistă la Las Vegas.

Fostul campion mondial Mayweather (40 ani), revenit în ring la doi ani de la retragere (ultimul meci l-a disputat în septembrie 2015), a obţinut a 50-a sa victorie la profesionişti (27 KO), fără să cunoască înfrângerea. Mayweather a reuşit să depăşească palmaresul lui Rocky Marciano, fostul campion mondial al greilor, care a avut 49 de victorii şi nicio înfrângere.

Victoria a fost sărbătorită cu stil de pugilistul american la propriul club de striptease, alături de mai mulți fani. Americanul s-a deplasat la locul petrecerii într-un Bugatti Grand Sport decapotabil, ediție 2012, în valoare de 3 milioane de dolari.

Mayweather a câștigat de pe urma ”meciului secolului” de 350 de milioane de dolari, scriu americanii, și este o surpriză faptul că ”omul cu bani” a aruncat o petrecere extravagantă după această luptă. El a stat retras însă, într-un colț al clubului și a urmărit cum lumea se distrează. Și-a făcut timp și pentru fanii lui de pe Instagram și a postat un videoclip de câteva secunde.

Între timp, adversarul său, Conor McGregor, a participat și el la o petrecere după meci, în compania fanilor lui, la Encore Beach Club. McGregor a sosit la club în jurul orei 3:00 dimineața (ora S.U.A.) și le-a oferit fanilor băuturi gratuite în valoare de 85.000 de euro.După împărţirea banilor rezultaţi din reţetele tv, în special, irlandezul ar urma să încaseze în total 125 de milioane de dolari.