• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

La o săptămână după ce a pierdut duelul extrem de mediatizat cu Floyd Mayweather, Conor McGregor, campionul din artele marțiale mixte (MMA), a lăsat de înţeles că totul a fost doar "un circ", așa cum de altfel au spus și mulți specialiști, imediat după ineditul meci de box.

"Urangutanul în captivitate s-a supus regulilor circului şi a devenit obscen de bogat", a scris McGregor, pe Twitter.

După ce au aflat suma uriaşă de bani încasată de McGregor, de peste zece ori mai mulţi decât în MMA, mai mulţi campioni din UFC sunt decişi să urmeze exemplul irlandezului. Printre aceştia se numără chiar Jose Aldo, cel care a fost învins, în 2015, de Connor în doar 13 secunde, după ce nu mai pierduse de 10 ani.

Mayweather a ajuns la 50 de victorii din tot atâtea meciuri disputate la profesionişti (27 dintre ele prin KO) şi i-a depăşit recordul lui Rocky Marciano, fostul campion mondial al greilor, care a avut 49 de succese şi nicio înfrângere.

Pentru acest meci, Mayweather, care a cucerit titluri mondial la cinci categorii diferite de greutate, a avut o bursă de 100 de milioane de dolari, în timp ce McGregor, cu un palmares de 21 de victorii în 24 de meciuri de MMA, va primi 30 de milioane.