• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Conor McGregor a fost imitat de un bărbat în vârstă de 40 de ani pe o plajă din Los Angeles și a stârnit curiozitatea mulțimii strânse în jurul său.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, purtând tatuaje false, o cămașă larg deschisă și o pereche de ochelari de soare s-a dat drept Conor McGregor și a stârnit isterie pe o plajă din Los Angeles. Este vorba despre un culturist kazah pe numele său Islam Badurgov. Bărbatul a reușit să atragă atenția mulțimii venită special să-și facă poze și să ceară autografe. Imitatorul a făcut apoi acrobații pe nisip și tracțiuni pe bară pentru ca la final să se despartă în stil de mare campion de fanii strânși.

Și-a făcut un selfie urcat pe un Bentley cu mulțimea care îl înconjura. După aceea, culturistul kazah a decis să-și dezvăluie identitatea și pentru acest lucru a fost ajutat de unul dintre prietenii săi care a postat o fotografie pe un site de socializare. ”De îndată ce a țipat la fel ca pugilistul Conor McGregor, mulțimea a înnebunit și a început să-l aclameze. Videoclipul a fost creat pentru a-l sprijini pe marele războinic Conor McGregor în lupta lui de luna viitoare cu Floyd Mayweather. Credem cu adevărat în victoria sa”, au scris cei care au contribuit la farsă.

Conor McGregor, campion UFC și pugilistul american Floyd Mayweather vor lupta luna viitopare, pe data de 26 august, la Las Vegas.

Preţul pentru vizionarea meciului în sistemul "pay per view" a fost fixat la 89,99 dolari de Showtime, postul de televiziune care va transmite meciul în Statele Unite. Mayweather, care a acumulat 800 milioane dolari pe parcursul carierei sale, are deja asigurată suma de 100 milioane dolari în urma meciului cu McGregor, care ar putea creşte până la 400 milioane dolari, după împărţirea banilor rezultaţi din reţetele tv, în special, conform presei economice americane. McGregor are asigurată la rândul său suma minimă de 25 milioane dolari şi poate spera să încaseze până la 125 milioane dolari după confruntare cu Mayweather, în care americanul este considerat principalul favorit.