• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Conor McGregor s-a simțit ofensat după ce arbitrul unui meci de MMA l-a rugat să părăsească cușca și a sărit practic la gâtul lui, cu greu fiind ținut de forțele de ordine prezente. Luptătorul irlandez sărise în cușcă în urmă cu doar câteva secunde pentru a-l felicita pe Charlie Ward după victoria obținută cu John Redmond.

Campionul UFC a fost surprins sârind în cușcă în timpul evenimentului Bellator din Dublin. După ce l-a felicitat pe Charlie Ward pentru că a câștigat meciul de MMA cu John Redmond, lui McGregor i s-a cerut să părăsească incinta cuștii de către arbitrul Marc Goddard. Vizibil iritat de cerința arbitrului, irlandezul și-a ieșit din fire și a început să-l îmbrâncească, nu înainte de a-i adresa mai multe cuvinte dure. ”Ești un șobolan”, i-a strigat pugilistul. Conor McGregor a trebuit să fie imobilizat înainte de a fi escortat din cușcă.

McGregor plănuiește să se întoarcă în circuitul UFC după ce nu a mai luptat în arte marțiale de mai bine de un an.

Irlandezul s-a confruntat cu o suspendare de două luni, din motive medicale, după meciul cu Floyd Mayweather, în care a fost învins prin KO tehnic în repriza a zecea.

Astfel, McGregor nu a putut să lupte nici la box, nici în MMA, până pe data de 26 octombrie. Suspendarea primită de la Comisia Atletică a statului Nevada i-a interzis irlandezului şi să se antreneze până pe 11 octombrie.

Conor McGregor a încasat 170 de lovituri în partida cu Mayweather, disputată la Las Vegas la categoria semimijlocie, versiunea WBC.

Mayweather s-a impus în runda a zecea, după ce arbitrul a decis încheierea meciului.