• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mike Tyson crede că irlandezul Conor McGregor nu are șanse mari să reziste împotriva lui Floyd Mayweather în lupta de luna viitoare de pe data de 28 de la Las Vegas.

Tyson se referă la faptul că McGregor nu are stipulat în contract faptul că ar putea să se folosească de loviturile din artele marţiale mixte (MMA). ”McGregor va fi ucis în ring, nu are nicio șansă”, a spus Tyson. ”M-am supărat pentru că am crezut că vor folosi regulile MMA pe ringul de box pentru că asta este tot ce așteaptă lumea: poate boxerul să-l învingă pe tipul de la MMA? McGregor s-a pus într-o poziție în care va fi făcut knock-out pentru că tipul ăsta Mayweather asta a făcut toată viața încă de când a fost copil. McGregor nu poate să lovească și nici nu o să aibă noroc”, a spus fostul pugilist.

Tyson a spus ulterior că dacă ar fi fost pus să lupte în ringul de box contra irlandezului i-ar fi permis să își folosească picioarele și să lovească cu genunchii. ”McGregor s-a luat după cele mai mari reguli pentru fraieri din istoria boxului”, a sunat concluzia lui Tyson. Potrivit observatorilor, lupta dintre Mayweather şi McGregor ar putea genera aproape un miliard de dolari din reţete tv şi publicitate.

Preţul pentru vizionarea meciului în sistemul "pay per view" a fost fixat la 89,99 dolari de Showtime, postul de televiziune care va transmite meciul în Statele Unite. Mayweather, care a acumulat 800 milioane dolari pe parcursul carierei sale, are deja asigurată suma de 100 milioane dolari în urma meciului cu McGregor, care ar putea creşte până la 400 milioane dolari, după împărţirea banilor rezultaţi din reţetele tv, în special, conform presei economice americane. McGregor are asigurată la rândul său suma minimă de 25 milioane dolari şi poate spera să încaseze până la 125 milioane dolari după confruntare cu Mayweather, în care americanul este considerat principalul favorit.