• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

În toiul controverselor iscate după întâlnirea dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor, supranumită "Meciul Secolului", au apărut imagini din vestiar, surprinse imediat după TKO-ul încasat de irlandez în repriza a 10-a.

Pentru McGregor (29 de ani), meciul contra lui Mayweather a fost primul de box din viața sa. Lansat în MMA (mixed martial arts) în circuitul UFC, unde este campion mondial, irlandezul s-a caracterizat, zilele trecute, drept "un urangutan în captivitate care s-a supus regulilor circului şi a devenit putred de bogat".

În imaginile apărute pe Youtube, irlandezul apare deznădăjduit, retras într-un colț din vestiar, primindu-și soția, pe Dee Devlin și pe fiul lor, Conor Jack McGregor Jr., în vârstă de doar câteva luni (născut pe 5 mai 2017). Apoi, e surprins momentul în care McGregor își cere scuze în fața lui Dana White, președintele circuitului UFC și unul dintre oamenii cu cea mai importantă contribuție la organizarea meciului istoric. 

Drept răspuns, White îl îmbrățișează pe McGregor și îi spune: "Fii mândru, îți zic că ești incredibil"

Pentru acest meci, Mayweather, care a cucerit titlul mondial la cinci categorii diferite de greutate, a avut o bursă de 100 de milioane de dolari, în timp ce McGregor a primit 30 de milioane.

Sumele ar putea creşte până la 400 milioane de dolari în cazul americanului şi la 125 milioane în cazul irlandezului, după împărţirea banilor rezultaţi din reţetele tv, în special, conform presei economice americane.

În urma înfrângerii, McGregor a fost suspendat pentru două luni, din motive medicaleAstfel, nu va putea să lupte nici la box, nici în MMA, până pe 26 octombrie. Suspendarea primită de la Comisia Atletică a statului Nevada îi interzice irlandezului şi să se antreneze până pe 11 octombrie.