• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Cătălin Moroşanu reuşeşte să facă spectacol pe toate ringurile din lume. Ultima ispravă a fost la Madrid, unde e cea mai mare comunitate de români din Europa. "Moartea din Carpaţi" l-a bătut măr pe Lukasz Krupadziorow, după ce a câştigat fiecare rundă în faţa polonezului.

Cu o oră înaintea meciului, peste 1.000 de persoane încă stăteau la coadă la intrarea în sala Palacio Vistalegre, care are 5.000 de locuri, la fel ca Polivalenta din Bucureşti. Dintre suporterii care au umplut ochi sala, mai mult de jumătate erau români.

După ce l-a spulberat pe polonez, Moroşanu (categoria grea) a ajuns la 44 de victorii, dintre care 26 obţinute înainte de limită şi 10 înfrângeri, în cariera sa în kickbox.

Sorana Cîrstea şi Cătălin Moroşanu au trecut prin clipe de groază înainte de aterizarea la Madrid. Unul dintre motoarele avionului Tarom în care se aflau cei doi a încetat să funcţioneze după ce a fost lovit de o pasăre. După impact, în interiorul aeronavei s-a răspândit un miros de ars, însă aeronava Boeing 737 a aterizat în cele din urmă fără probleme.

”Compania Tarom informează că aeronava B 737 care opera cursa ROT 415 Bucureşti - Madrid de astăzi, 4 mai 2017, a aspirat o pasăre în motor în procedura de aterizare pe Aeroportul din Barajas.

Avionul a aterizat în condiţii de maximă siguranţă, procedurile de debarcare decurgând normal. Din cauza procedurilor de verificare, testare şi remediere tehnică a problemelor cauzate la motor în urma impactului cu pasărea,

Compania TAROM a luat decizia anulării cursei ROT 416 Madrid - Bucureşti. În prezent, pasagerilor li se asigură asistenţă la sol conform Regulamentului EC 261/2004, aceştia urmând să fie rerutaţi”, a sunat comunicatul de presă al celor de la Tarom.