• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Fostul pugilist britanic Carl Froch a declarat, marți, că Lucian Bute este un boxer terminat și crede că James DeGale ar trebui să aibă un meci ușor împotriva românului, informează The Sun. Froch este cel care i-a luat lui Bute centura IBF, în 2012.

"Cred că va fi un meci tehnic, dar ar trebui să fie un meci ușor pentru DeGale, deoarece Bute este terminat. Nu poate fi decât un singur câștigător, dar contează cât de clar îl va învinge DeGale. Trebuie să fie convingător.

Am auzit că va încasa aproximativ două milioane de lire sterline pentru o luptă cu un Bute ruinat. Românul este distrus de când l-am bătut eu și toată lumea știe acest lucru.

DeGale nu a arătat prea bine în meciul cu Dirrell și trebuie să-l învingă mult mai clar pe Bute. În meciul cu Dirrell a arătat bine trei, patru runde, dar doar atât. A fost norocos și nimeni nu se supăra dacă titlul mergea la adversarul său. Nu cred că DeGale este un pugilist de 12 reprize.", a spus Froch.

Carl Froch, în vârstă de 38 de ani, l-a învins pe Lucian Bute în mai 2012, la Nottingham, prin KO în repriza a cincea și l-a deposedat de centrua IBF la categoria supermijlocie.

Lucian Bute va boxa, pe 28 noiembrie, la Videotron Centre din Quebec, cu britanicul James DeGale, care își va pune în joc centura de campion IBF la categoria supermijlocie.

În vârstă de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing James DeGale (21 de victorii, o înfrângere, 14 KO), a intrat în posesia centurii IBF în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Dirrell. Centura a fost deținută de Carl Froch, fiind pusă în joc după retragerea britanicului.