• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Doi pugiliști români luptă pentru centura WBC Mediteraneană în Italia. Sâmbătă 29 octombrie Cătălin Paraschiveanu şi Drăgan Lepei se vor înfrunta la Teatro Principe din Milano într-un meci de zece reprize la categoria super-mijlocie.

Cătălin Paraschiveanu are 25 de ani, s-a născut la Focşani dar locuieste în Italia la Milano. A trecut la profesionism în 2014 şi de atunci a obtinut 13 victorii, 3 prin KO şi nicio înfrângere. Este al patrulea meci pe care Cătălin îl dispută în 2016, ultima oară urcând în ring în luna iulie când a câştigat la puncte dupa opt reprize meciul cu italianul Marco Miano.

Paraschiveanu, care de obicei luptă la categoria mijlocie (72,57 kg.), a acceptat întâlnirea de la o categorie superioară (76,20 kg.), doar pentru că în joc se află o centură.

Drăgan Lepei s-a născut în Timişoara dar locuieşte tot în peninsulă în regiunea Toscana. A trecut la profesionişti în urmă cu trei ani şi are opt victorii în palmares (5 prin KO) şi două meciuri încheiate la egalitate. În decembrie, Drăgan va împlini 27 de ani iar întâlnirea cu conationalul său va fi al patrulea meci de anul acesta. Ultima oară a boxat în luna iunie când l-a învins prin TKO în prima repriză pe Aleksandar Petrovic din Serbia.

Titlul WBC Mediteranean este vacant în acest moment, ultimul deţinător al centurii fiind muntenegreanul Nikola Sjekloca.