• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dana White, președintele UFC, a vorbit despre viitorul lui Conor McGregor și a sugerat că pugilistul irlandez nu va mai boxa în circuitul UFC. White mai spune că irlandezul a câștigat o avere din lupte și este o sumă care ar face invidioși și cei mai pricepuți avocați.

Dana White spune că UFC încearcă să încheie o nouă afacere cu superstarul Conor McGregor, dar a sugerat că există o șansă ca irlandezul să nu mai urce vreodată în cușcă. McGregor nu a mai luptat la artele marțiale mixte de la victoria prin knock-out pe care i-a administrat-o lui Eddie Alvarez în cadrul galei UFC 205 din noiembrie 2016.

”Conor s-ar putea să nu mai lupte din nou. Tipul are 100 de milioane de dolari. Am băieți care făceau mai puțin de atât, erau avocați și au mers la școală toată viața lor și au renunțat la muncă", a spus White.

White și UFC sunt în mod evident dornici să obțină semnătura lui McGregor într-un nou contract de luptă dar știu că va fi greu să-l convingă pe irlandez. "Să te trezești în fiecare zi din pat și să te pregătești să iei pumni în gură când ai 100 de milioane de dolari în bancă? Banii schimbă multe la om”, a mai spus Dana White.