• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Controversatul campion mondial britanic la categoria grea, Tyson Fury, s-a răzgândit în privința retragerii din cariera profesionistă.

Britanicul în vârstă de 28 de ani a anunţat, luni, că nu se va retrage, de fapt, din activitatea sportivă, la doar câteva ore după ce scrisese pe Twitter că pune capăt carierei sale de boxer.

"Hahahaha, credeaţi că vă puteţi debarasa de Gipsy King atât de uşor! Sunt aici pentru a rămâne. Cel Mai Mare doar vă arată cum sunt media", scrie din nou Fury pe Twitter.

Cu doar câteva ore în urmă, agenţiile internaţionale transmiteau că Tyson Fury şi-a anunţat retragerea luni, pe Twitter, la câteva zile după ce canalul american ESPN dezvăluia că pugilistul britanic a fost controlat pozitiv la cocaină, pe 22 septembrie.

"Boxul este lucrul cel mai trist la care am participat, toate aceste mizerii adunate, eu sunt cel mai mare şi gata, m-am retras", scria Fury pe Twitter, după ce sâmbătă afirma că nu-i pasă de dezvăluirile din media ce au anunţat controlul său pozitiv.


Campionul mondial al greilor Tyson Fury, depistat pozitiv cu cocaină, şi-a anunţat retragerea din boxul profesionist, printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare, bogat în expresii licenţioase.

"Boxul este cel mai trist lucru la care am luat parte, o grămadă de rahat. Sunt cel mai mare şi m-am retras, aşa că duceţi-vă şi ..., zile frumoase", a scris Fury, pe Twitter.

Campionul mondial la categoria grea Tyson Fury a fost depistat pozitiv cu cocaină şi a fost deposedat de titlurile WBA şi WBO, a anunţat vineri postul ESPN.

Fury, în vârstă de 28 de ani, urma să-i acorde revanşa urcaineanului Wladimir Klitschko într-o luptă programată la 29 octombrie, însă britanicul a anunaţat, la 23 septembrie, că renunţă la această întâlnire din motive medicale. Fury nu a precizat natura accidentării şi nici o altă dată pentru luptă.

ESPN precizează că testul ieşit pozitiv, unul de urină, a fost făcut la 22 septembrie, cu o zi înainte de anunţul lui Fury.

Întâlnirea revanşă cu Klitschko a mai fost amânată o dată, la 24 iunie, când Tyson Fury a invocat o entorsă la gleznă. Fury şi Klitschko ar fi trebuit să boxeze la 9 iulie.

Wladimir Klitschko, în vârstă de 40 de ani, a fost învins de Tyson Fury, în noiembrie 2015, la Dusseldorf, şi a pierdut atunci centurile WBA, IBF şi WBO la categoria grea.