• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

S-a lăsat cu scântei în meciul dintre Tony Bellew şi David Haye. Rivalitatea uriaşă dintre cei doi britanici s-a văzut în ring, unde Bellew a reuşit să dea peste cap toate pronosticurile. Deşi era mare favorit la toate casele de pariuri, David Haye a făcut cunoştinţă cu podeaua, de două ori, în runda a şasea, după avalanşa de lovituri trimise de Bellew.

Chiar dacă a acuzat o accidentare la piciorul drept, fostul campion mondial de la categoriile grea-uşoară şi grea a continuat meciul, însă doar până în runda a 11-a. Deşi mult mai tehnic şi cu forţă mai mare în lovituri, Haye a fost trimis printre corzi în afara ringului şi a fost salvat de antrenorul său, care a aruncat prosopul.

Bellew (34 de ani), fost campion mondial la categoria grea-uşoară, a reuşit astfel ceea ce părea imposibil. Deşi a urcat la categoria grea, l-a învins pe unul dintre cei mai tehnici pugilişti de la această categorie. Bellew, care s-a remarcat şi ca actor, în filmul Creed, a ajuns la 29 de victorii, dintre care 19 obţinute înainte de limită, două egaluri şi o înfrângere.

Haye, ajuns la 36 de ani, a rămas cu 28 de victorii, dintre care 26 obţinute prin knock out şi a suferit a treia înfrângere a carierei.

Într-o altă gală, disputată în Brooklyn, campionul mondial WBA la categoria semimijlocie l-a învins pe deţinătorul centurii WBC, Danny Garcia, şi a unificat titlurile. Astfel, Thurman a devenit primul pugilist care reuşeşte o unificare de centuri la această categorie, după cea din mai 2015, realizată de Floyd Mayweather, după victoria din "meciul secolului", cu Manny Pacquiao.