• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Toţi cei trei pugilişti români care au urcat în ring duminică au pierdut meciurile susţinute în primul tur la Campionatele Europene de box de la Harkov (Ucraina). 

În limitele cat. 60 kg, Răzvan Andreiana a fost întrecut la puncte (decizie unanimă, 5-0) de Pavlo Ishchenko (Israel). 

La cat. 75 kg, Vitalie Mîrza a fost învins la puncte (5-0) de cehul Vitalij Bojko. Bogdan Juratoni a pierdut şi el la puncte (0-5), fără drept de apel, în faţa scoţianului Sean Lazzerini, la cat. 81 kg. 

Din opt boxeri deplasaţi în Ucraina, România mai are în competiţie doar doi, Marian Piţa, calificat în optimile cat. 69 kg, care va lupta luni cu polonezul Damian Tadeusz Kiwior, şi Mihai Nistor, care este al doilea favorit la cat. +91 kg şi va intra în competiţie direct în optimi, urmând să îl înfrunte luni pe armeanul Gurgen Hovhanisian. 

La Europene participă 249 de boxeri din 40 de ţări, câte 10 având Ucraina, Azerbaidjan, Rusia, Ungaria, Turcia, Bulgaria, Polonia, Germania şi Italia. 

Obiectivul delegaţiei României este cucerirea a 1-2 medalii. Competiţia europeană din Ucraina oferă calificarea la Mondialele 2017 de la Hamburg primilor opt sportivi de la fiecare categorie.