• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Lucian Bute va reveni în ring pe 24 februarie, la Quebec, unde îl va înfrunta pe columbianul Eleider Alvarez, la categoria semigrea.

În vârstă de 32 de ani, pugilistul sud-american este neînvins la profesionişti. De-a lungul carierei sale, a câştigat toate cele 20 de lupte pe care le-a disputat, 10 dintre aceste victorii fiind obţinute înainte de limită.

În cadrul conferinţei de presă de la Montreal, reprezentantul Groupe Yvon Michel a explicat cum a fost ales locul în care ceo doi sportivi se vor înfrunta: "Bute este cel mai popular boxer din istoria Quebec-ului".

Învingătorul din confruntarea Bute - Alvarez va lupta pentru titlul WBC, cu Adonis Stevenson. Canadianul de 39 de ani are 28 de victorii (23 prin KO) şi o singură înfrângere în carieră.

Totodată, în cadrul conferinţei de presă, a fost anunţat faptul că Bute a semnat un contract cu Groupe Yvon Michel.

Lucian Bute, fost campion mondial la supermijlocie, a scăpat de suspendare după ce Comisia de box a Districtului Columbia a acceptat explicaţiile testului pozitiv din 20 aprilie, după meciul egal cu Badou Jack, şi poate urca din nou în ring în 2017.

Comisia de box a Districtului Columbia i-a audiat la finalul lui noiembrie pe Lucian Bute şi pe staff-ul său, care în final au acceptat o suspendare provizorie de 6 luni, ispăşită deja pe 6 noiembrie, şi o donaţie de 50.000 dolari pentru a comisie de luptă antidoping patronată de WBC.

bute conferinta