• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Un designer venezuelean a rebranduit zece super-mașini de ultimă generație pe care le-a ”colorat” în monoposturi de Formula 1.

Marea provocarea lansată de designerul venezuelean Javier Oquendo, mare pasionat de automobile, a fost să nuanțeze 10 super-caruri în monoposturi de Formula 1. Designul este practic același, în care apar toți sponsorii și cele mai mici detalii.

Mulți dintre pasionații de mașini s-au îndrăgostit de conceptul Trezor, prezentat la show-ul de la Paris, astfel că designerul l-a asimilat cu monopostul celor de la Renault, expus în nuanțe de auriu și negru.

Ce alt model era mai potrivit pentru Suderia decât LaFerrari, s-a gândit probabil artistul, care a mai făcut o paralelă între Valkyrie Aston Martin și Red Bull.

Designerul venezuelean Javier Oquendo a ”îmbrăcat” un Alpine A110 în culorile Toro Rosso, un Ferrari 458 raportat la însemnele echipei Haas și un Ferrari 812 pentru cei de la Sauber.

Monopostul McLaren l-a inspirat pe venezuelean să tuneze un Honda NSX, iar un Mercedes AMG GT a fost ”transformat” în mașină pentru Williams.

Un AMG GT-R (585 CP) pentru Mercedes F1 și un Mercedes SLS AMG pentru Force India sunt ultimele opțiuni selectate de designerul din Venezuela.

Cel de-al doilea antrenamant din Marele Premiu de Formula 1 al Chinei a fost anulat din cauza ceții industriale. Condițiile atmosferice s-au inrăutățit în pauza dintre cele două sesiuni cronometrate, iar elicopterul medical nu s-a putut ridica de la sol.

Aceeași problemă a fărâmițat și primul antrenament, în care steagul roșu a apărut de două ori. Cele 20 de monoposturi au acoperit, în total, doar 88 de tururi în prima zi de la Shanghai. Max Verstappen a fost creditat cu cel mai bun timp. Pilotul Red Bull Racing a fost urmat de brazilianul Felipe Massa și de canadianul Lance Stroll.

Antrenamentul cu numărul 3 se va desfășura sâmbătă, de la ora 07:00, iar calificările vor fi de la ora 10:00, ambele în direct pe Digi Sport 2.