• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Au trecut fix 3 ani de la teribilul accident pe care Michael Schumacher! Pe 29 decembrie 2013, septuplul campion mondial de Formula 1, pe atunci în vârstă de 45 de ani, s-a accidentat grav la cap în urma unei căzături la schi, la Meribel (în Alpii francezi), care l-a ţinut într-o comă profundă timp de multe luni.

"Michael continuă să lupte", susține familia fostului mare pilot de Formula 1, prin intermediul managerului Sabine Kehm. Tratat timp de cinci luni la spitalul din Grenoble, apoi la Lausanne, Schumacher îşi continuă convalescenţa la Gland, în Elveţia, la proprietatea sa de pe malul lacului Leman.

"Oamenii care au apreciat cariera lui Michael Schumacher și au iubit caracterul lui, trebuie să-l încurajeze să continue lupta și să nu renunțe", este mesajul transmis de familia fostului campion mondial. Recent, Kehm a deschis un nou cont de twitter al lui Schumacher, care a ajuns la peste 5.000 de aprecieri, în doar câteva ore.

"Michael continuă recuperarea sa lungă și delicată, ajutat de o echipă de medici, asistențe și terapeuți. Cu toții trebuie să păstreze secretul absolut în ceea ce privește starea de sănătate pe care o are fostul pilot", notează ansa.it.

Pe 3 ianuarie, Michael Schumacher va împlini 48 de ani.