• Liga 1, etapa a 8-a din play-off: Dinamo - FCSB e luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
  • Handbal feminin, Champions League Final Four: CSM Bucureşti - HC Vardar e sâmbătă, de la ora 18:30, în direct pe Digi Sport 1

Cursa din Marele Premiu al Belgiei care se desfășoară în acest moment în direct pe Digi Sport 1 a pornit cu o serie de accidente pe circuitul de la Spa-Francorchamps. Kevin Magnussen a pierdut controlul monopostului Renault şi a intrat violent într-un parapet.

Cursa din Marele Premiu al Belgiei poate fi urmărită LIVE VIDEO AICI, gratuit pentru abonații RCS-RDS, pe stream-ul canalului Digi Sport 1.

Kevin Magnussen a fost implicat într-un accident teribil. Pilotul danez a pierdut controlul monopostului Renault şi a intrat violent într-un parapet. Deşi monopostul a fost complet distrus, Magnussen a reuşit să plece de la locul accidentului pe propriile picioare.

Startul cursei a început cu o ciocnire între monoposturile Ferrari și Raikkonen este aproape de abandon! Pe lângă ciocnirea dintre cele două monoposturi Ferrari, Max Verstappen şi-a pierdut o parte din aripa stânga şi a avut nevoie de o trecere pe la boxe. Raikkonen a intrat şi el la boxe, iar imaginile au arătat flăcări la maşina sa, în timp ce lui Carlos Sainz i s-a spart pneul dreapta spate şi a fost la un pas să producă un accidentat în lanţ.

VIDEO CU ACCIDENTUL TERIBIL AL LUI MAGNUSSEN: