• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE Ora 15: 35: Pilotul spaniol Fernando Alonso (McLaren) a precizat că înţelege decizia medicilor Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), care au refuzat să-i acorde permisiunea să participe la Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, după gravul accident suferit în Australia.

"Înţeleg poziţia medicilor FIA şi acum încerc să-l ajut din toate puterile pe coechipierul meu @svandoorne pentru a profita din plin de acest weekend", a precizat Alonso pe contul său oficial de Instagram.

În aceaşi mesaj, campionul iberic a precizat că a încercat până în ultimul minut să concureze în cel de-al doilea Mare Premiu din Campionatul Mondial de Formula 1 ediţia 2016, după accidentul de pe circuitul Albert Park din Melbourne.

"Au fost zile grele, desigur, după un impact atât de mare, însă până în ultima secundă m-am gândit doar să-mi ajut echipa după munca incredibilă pe care a făcut-o în această săptămână. Le mulţumesc tuturor!", a adăugat Fernando Alonso care, înainte de a putea reveni în competiţie cu ocazia Marelui Premiu al Chinei, va trebui să efectueze o nouă vizită medicală.

Dublul campion mondial (2005, 2006) va fi înlocuit în cursa din Bahrein cu pilotul de rezervă de la McLaren, belgianul Stoffel Vandoorne.

A doua etapă a sezonului din Formula 1, Marele Premiu din Bahrain, se va desfășura între 1 și 3 aprilie și va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

 

 

He intentado hasta el último minuto correr en Bahréin después del accidente de Australia, han sido días duros lógicamente después de un impacto tan grande pero hasta el último segundo pensaba solo en ayudar al equipo después del trabajo increíble que han hecho esta semana. Entiendo la posición de los doctores de la FIA y ahora intentaré ayudar con todas mis fuerzas a mi compañero @svandoorne para sacar el máximo partido al fin de semana. Gracias a todos💪💪 I tried until the last minute to race in Bahrain after the accident in Australia, have been hard days logically after such an impact, but until the last second I try to race to help the team after the incredible work they have done this week. I understand the position of the FIA doctors and now I will try to help my teammate @svandoorne to make the most of the weekend. Thanks to everyone 💪💪 #mclarenhonda #oneTeam

A photo posted by Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) onMar 31, 2016 at 4:36am PDT


Pilotul spaniol Fernando Alonso (McLaren) nu a primit acceptul medicilor să concureze în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului din acest weekend, deşi a ieşit pe picioare dintr-un accident grav petrecut la Melbourne, în prima cursă a sezonului, relatează Reuters.

Federaţia Internaţională de Automobilism a precizat că decizia a fost luată după ce Alonso a fost supus joi unei examinări medicale pe circuitul Sakhir.

În comunicat se arată că în urma comparării a două seturi de tomografii ale toracelui nu există indicii suficiente de recuperare care să-i permită lui Alonso să piloteze în condiţii de securitate.

Alonso va fi înlocuit în Bahrain de pilotul de rezervă, belgianul Stoffel Vandoorne, campionul de anul trecut la GP2. Vandoorne se îndreptă catre Bahrain, după ce a renunțat la testul de două zile cu noua sa echipă Docomo Honda, de la Okayama, din Super Formula Japoneză.

Înaintea următoarei curse, Marele Premiu al Chinei, Alonso va fi supus din nou unei tomografii toracice înainte de a primi unda verde de la medici.

A doua etapă a sezonului din Formula 1, Marele Premiu din Bahrain, se va desfășura între 1 și 3 aprilie și va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

VIDEO Accidentul lui Alonso din Australia